Bestuur

 

Andre Timmerman

Functie: voorzitter


Anita van den Berg

Functie: secretaris

e-mail: secretariaat@giethmen.com

 

Henk Gibcus

Functie:  penningmeester


Gerbert Warmelink

Functie: bestuurslid en vice voorzitter

 

vacant

Functie: bestuurslid 

 


 

Agenda

zaterdag 22 september 2018 15:00
Burendag

Nieuws

 "130.000 mensen doen mee aan de landelijke opschoondag 2018"

En 30 personen daarvan kwamen op zaterdag 24 maart in actie om Giethmen schoon te maken.....

Voorlichtingsbijeenkomst N348 Raalte-Ommen

Op woensdag 4 april 2018 is er tussen 16:00 en 20:00 uur in Café Reimink, Lemelerveld een voorlichtingsbijeenkomst over de werkzaamheden aan de N348. Tijdens deze inloop bijeenkomst zal in detail de planning van de werkzaamheden uiteen worden gezet.

Bewoners Giethmen in actie tijdens Opschoondag 24 maart

Op zaterdag 24 maart 2018 is het in Nederland weer "Opschoondag". Overal gaan bewoners op die dag hun eigen buurt afval opruimen. Het bestuur roept de bewoners van Giethmen op om deze dag ook in actie te komen. Helpt u ook mee onze mooie omgeving schoon te maken?

Zoals gebruikelijk is februari de maand van de Algemene Ledenvergadering.

Lage aanvliegroutes boven het Vechtdal

Het zal niemand zijn ontgaan, dat er sinds eind 2016 veel media-aandacht is geweest over de geplande lage aanvliegroutes naar de te vernieuwen luchthaven Lelystad. Drie van de vier vliegtuigen met bestemming Lelystad zullen vanaf april 2019 op een hoogte van 750 tot 2000 meter over Salland en het Vechtdal richting Zwolle vliegen. Veel te laag, terwijl dat niet hoeft.

Asbestverwijdering
25 mei 2017

Asbestverwijdering

Op de Algemene Ledenvergadering van 14 februari 2017 heeft Jan Webbink van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg een presentatie gegeven over het verwijderen van asbest. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren het Asbestverwijderingsbesluit, de kosten van verwijdering (inclusief een rekenvoorbeeld) en de huidige subsidieregeling.

Stralende opschoondag

Op 25 maart 2017 was het in Nederland weer Opschoondag. Ook Giethmen heeft deze ochtend weer een "duit in het (vuilnis)zakje gedaan"

In de eerste helft van dit jaar heeft Plaatselijk Belang Giethmen samen met vele andere bewoners- en belangenorganisaties meegewerkt aan het opstellen van het conceptrapport Verkeersvisie Ommen 2030. In dit rapport maakt de gemeente keuzes ten aanzien van het verkeer en vervoer in de gemeente.

Nieuwe zitbanken geplaatst
08 augustus 2016

Nieuwe zitbanken geplaatst

Onlangs zijn op hoek Holtkampweg-Oude Hammerweg twee zitbanken met tafel geplaatst. Grondeigenaar Han Kraaijvanger heeft het hoekje grond naast het transformatiehuisje beschikbaar gesteld.

19 juli 2016

Werk in uitvoering

U hebt het vast al gemerkt; er is volop gewerkt aan de Dalmsholterweg. In het najaar wordt de Deventerweg aangepakt.